ВЕЛИКО СЛАВЈАНСКО САБОРЈЕ

На овој страни ћемо вас упућивати директно према веб странама чланица Великог Славјанског Саборја и других родољубивих, часних и нама блиских Удружења с којима имамо сарадњу.

 

РУСКО СЛАВЈАНСКО САБОРЈЕ

04Српско Славјанско Саборје је у Москви отворило испоставу са јасном намером да око себе окупља удружења и појединце који би активно учествовали у раду зближавања и уједињења наших славјанских народа. На тај начин, на Светог Саву, лета Господњег 2007. године, основано је у Москви Руско Славјанско Саборје чиме је омогућено стварање међународног удружења Великог Славјанског Саборја. Домаћин испоставе нашег удружења у Москви је Горан Стојановић, врховни саборник.

 

УКРАЈИНСКО СЛАВЈАНСКО САБОРЈЕ

ukrajinski_grb7. августа, лета Господњег 2009. године, у Београду, на нашу велику радост, Украјинско Славјанско Саборје је ступило у савез са Српским и Руским Славјанским Саборјем као трећа чланица међународног удружења Великог Славјанског Саборја. Вожд Украјинског Славјанског саборја је господин Јуриј Анатољевич Костров, генералпуковник Украјинског здруженог међународног козаштва. Овде можете посетити његов званични сајт…

На линку Славјанска ТВ можете погледати део званичне посете украјинског вожда нашем Удружењу.